Енергийни терапии

Методът "Тета лечение"

Тета лечението е метод за справяне с физически, личностни и емоционални проблеми. Методът е създаден от американската интуитивна лечителка и ясновидка Ваяна Стайбъл и е популярен в чужбина, а от няколко години и у нас. Разпространен е в над 60 държави. По време на Тета сесиите се използва честотата на мозъчната вълна от 4 до 7 херца - Тета вълна. Доказано е, че това са вълните на дълбокия сън и молитвата от най - съкровенната ни същност. Чрез тази честота на вълната се преодолява барирерата на подсъзнанието. Методът използва насочена заповед, да се отстрани негативна програма и бива заменена с нова, положителна, така че подсъзнанието да я възприеме. Използват се и силата на думите, насоченото наблюдение и вярата в Създателя, както и познанието за енергията на чакрите. тук поставяме снимка на книгата Тета лечение за напреднали от Ваяна Стайбъл


Тета сесията се провежда между клиента и терапевта лично.
Провежда се в тиха защитена среда. Представяте проблема, по който искате да работим. По време на сесията сме седнали удобно, не заспивате, чувате и разбирате всичко. Ще бъдете попитани за изрично позволение Тета сесията да бъде проведена. Ако по някаква причина усетите, че не сте готови, може да замените терапията с друга или просто да поговорите с мен. Вероятно на първата сесия, ще се върнем в детството ви и дори до "утробата на мама". Терапевтът е проводник на познаие от Седмото ниво на съществуване/ Безусловна любов/ и негова работа е просто да предаде универсалното познание, което ще се подаде лично за вас от Създателя. Тета сесията е лично преживяване и никога не се повтаря по същия начин, както е било с друг или с вас преди време. По същество след всяка сесия, вашата същност се счита за нова и трябва да бъде третирана като такава. Тета сесията е безопасна, резултатна, но не заменя посещението при вашия лекар. Тета сесията продължава около 60 мин. Не е задължително да правите "пакет от посещения". Всяка сесия работи и сама за себе си. Препоръчвам да мине поне седмица между сесиите. От всяка сесия има резултат.


Тета сесия от разстояние / телефон, вайбър и др. За енергията няма времеви и териториални ограничения. Тета сесията има съшия ефект и от разстояние, стига да си чуваме гласовете. Тета сесия от разстояние се провежда за 60 мин с предварително записан ден и час.


Начало »