Енергийни терапии

Рейки в Двуканална Система на Микао Усуи

Какво е Рейки Рейки е метод за лечение и самолечение с помоща на Универсална Космичска Енергия, която се предава от Мастера на получателя чрез полагане на ръце върху тялото. Рейки е проста и ефективна система. Тя е апсолютно безопасна и приложима за всички без изключение/ деца, възрастни, бременни, животни, растения, групи от хора/ Енергията Рейки прониква във всяка клетка на тялото и резултат от нейното действие е изпълването на тялото с жизнена енергия, която носи изцеление.


Рейки сеанс Рейки сеанс се провежда индивидуално. Рейки сеанс се провежда със дрехите/ енергията преминава през тях/. Сансът продължава от 20 до 50 мин в зависимост от моментната нужда и броя на провежданите сеанси. По време на сеанса сте легнали. Не се разговаря по време на сеанса, освен ако това не е необходимо. Осигурена е тиха и защитена обстановка. Рейки сеансът може да помага и лекува някои състояния , безопасен е за клиента и терапевта, но не отменя вашето посешение при личния ви лекар.


Рейки Обучение и Инициация Чрез Обучение и Инициация вие ставате пълноправен Рейки лечител. Обучението за всяко ниво е индивидуално или групово и отнема между 4 и 5 часа за всяко ниво. На всяко обучение получавате Учебник за съответното ниво, Инициация, Практическо занятие, Сертификат Последваща подкрепа от ващия учител.


Рейки 1 во ниво Програма на обучението - Какво е Рейки, произход, метод на предаване на енергията - Родословно дърво на ъчителите в рейки - Последователност на степение в Рейки - Принципи на Рейки първо ниво - Чакрална система - Тайният символ и неговото използване -Техники за лечение и самолечение на хора и животни -Техника за работа в група - Инициация е Рейки - Практическо занятие


Начало »